Як обрати паперовий мішок? Різновиди та особливості

11/052021

Сьогоднішні стрімко зростає популярність упаковки, виготовленої з паперу, яка стає чудовою альтернативою багатьом іншим видам. Вона використовується з метою фасування різних категорій товарів, а в широкому асортименті різновидів буде не складно підібрати відповідні види упаковки для конкретної продукції. 

Паперові мішки відмінно підійдуть для зберігання будь-якої продукції через свою багатошарову структуру, і можливості комбінування шарів ламінуванням. 

Мішок відкритого типу – являє собою паперовий мішок зі склеєним дном і відкритим верхом. Після наповнення мішка, верх склеюється, скріплюється степлером, або зшивається мішкозашивальною машиною. Відкриті паперові мішки – популярна упаковка для зерна, насіння, або крупи, кормів, преміксів та побутової хімії, піску і будівельних сумішей. Також, вони відмінно підходять для зберігання і транспортування деревного вугілля і полетів. Крім того, будь-який відкритий крафт-мішок можна зробити водостійким.

Призначення паперових мішків 

Сфера застосування паперової упаковки дуже широка. Найчастіше вони використовуються для упаковки таких категорій товарів: 

  • вугілля для барбекю; 

  • сухі будівельні суміші

  • сухе молоко; 

  • макаронні вироби; 

  • харчові добавки; 

  • корми для тварин; 

  • цемент;

  • насіння різних культур. 

Даний перелік можна додатково продовжити, назвавши інші категорії продукції, що показує, наскільки широко вони застосовуються, що і забезпечує високий попит на ринку. 

Різновиди паперових мішків та їх особливості

У класифікації паперових мішків зазвичай виділяють дві великі категорії: 

  1. Відкритого типу - мають відкритий верх, що дозволяє засипати продукцію через горловину; 

  2. Клапанний тип - для засипання передбачається спеціальний клапан, а низ і верх закриті. 

Перший вид найчастіше використовується в сільському господарстві, у сфері торгівлі, а також в харчовій і промисловості. Другий різновид є незамінним в хімічній і будівельній промисловості. 

Відмінність в існуючих видах полягає також в міцності. Важливо враховувати, що кількість шарів впливає на максимальне навантаження, яке може витримати виріб. Також, відрізняються і розміри. Ціна визначається за характеристиками обраного виду. 

повернутися назад