Фасування вугілля в паперові пакети – найкраще пакування

29/052021

Паперові пакети для вугілля – легка та зручна у використанні упаковка. Як матеріал, найчастіше використовується крафт-папір. Зазвичай усі пакети для вугілля виконані з плоским дном, без фальців з боків. Це оптимальна конструкція для такої продукції. 

Причини купити паперові пакети для вугілля: 

  • Ви шукаєте оригінальну і недорогу упаковку під вугілля. 

  • Вам важливо захистити вугілля від розмокання. 

  • Ви хочете зберегти всі властивості вугілля

Модифікації і особливості паперових пакетів для вугілля 

Паперові пакети для вугілля застосовуються для фасування, транспортування і реалізації деревного вугілля або деревно-вугільних брикетів. Завдяки особливостям структури крафт-паперу, мішки не ковзають і стійкі до стирання. Такий матеріал має високу повітропроникність і запобігає утворенню конденсату в мішках. Додаткові вологозахисні властивості пакетунадають гігроскопічні властивості паперу. 

Паперові пакети для вугілля міцні, стійкі до розривів і добре витримують прошивку горловини. Після розфасовки вугілля горловину такого пакета можна зав'язувати мотузками, закривати пломбами і стяжками. Також, для цього можна використовувати спеціальні машини.

Область застосування крафт-пакетів для вугілля

Паперові пакети під деревне вугілля повністю екологічні. Крафт-папір дає можливість зберегти всі його корисні властивості. Якщо розглядати пакети як універсальну тару, то вони відмінно підійдуть для фасування піску, будівельних сумішей, насіння, кормів і побутової хімії. 

Паперові мішки для вугілля легко утилізуються прямо на місці використання вмісту. На сьогоднішній день, спосіб життя людей змінився. Все частіше жителі міст та не тільки віддають перевагу відпочинку на природі й на дачі, в хорошій компанії і за багаттям. Тому попит на деревне вугілля зростає постійно, а з ним і на екологічну упаковку та паперові пакети під деревного вугілля.

Фарби, які використовують для нанесення логотипу, при високих температурах не токсичні, тому пакети з крафт-паперу екологічні та їх можна використовувати безпосередньо для розпалювання вогню, тим самим упаковка легко утилізується.

повернутися назад